Utländsk kvinna fångade på sju års översta vistelse i Pattaya

Naew Na och Thaivisa rapporterade att Chonburi immigration och turistpolisen hade arresterat en turkmenistansk kvinna och en rysk man under långa vistelser i Thailand fredagen den 13.den september. 

Den 37-åriga kvinnan stoppades utanför ett hotell i Pattaya i fredags och visade sig ha stannat över med 2,675 XNUMX dagar. 

På fredagen greps också en 45-årig rysk man som hade överlevt 683 dagar i Pratumnak-området på resorten. 

Pattaya News noterar att båda var slumpmässiga kontroller av pass i området och att det är thailändsk lag att ha en korrekt kopia av ditt pass och inresestämpel med dig hela tiden.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/