Thailändsk kvinna greps för stöld från turister på vandrarhem i Pattaya

BILDER: Pattayapolisen

En kvinnlig misstänkt har gripits efter att ha stulit från turister på lokala vandrarhem i Pattaya den senaste helgen. Vandrarhemmen där hon verkade var i första hand sovsalar med öppna gemensamma utrymmen.

Pattaya City Police rapporterar att de har arresterat en 26-årig thailändsk kvinna känd som Kanokwan 'Nok' Pattanangam.

Enligt Pattaya-polisen låtsades hon checka in på flera vandrarhem i området. Efter det stal hon andra turisters tillhörigheter och kontanter i rum mer än 10 gånger under de senaste veckorna.

Hon erkände att hon är en spelare som har förlorat mycket pengar och ska ha erkänt brotten för polisen. Hon åtalas flera gånger för stöld.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/