Kvinna greps efter att ha stulit 40,000 XNUMX baht kläder i Pattaya-butiken

Pattaya –


En kvinna har gripits efter att ha stulit kläder i en lokal butik som kostade cirka 40,000 XNUMX baht i Pattaya i natt.

Pattayas polis under ledning av kapten Chainarong Chaiin har arresterat den 40-åriga thailändska kvinnan Orrawan Cheewachit klockan 11:30 i går kväll.

Kapten Chainarong sa att den 52-årige butiksägaren Naiyanan Gale polisanmäldes med CCTV-filmer som visar att den misstänkte på lördagen har stulit kläder på Villa Market som ligger i köpcentret Avenue som kostade mer än 40,000 XNUMX baht.

Orrawan har erkänt att hon stal kläder men hävdade att hon gjorde det för att ge bort till andra inte för sig själv. Hon sa att hon är besviken över att Naiyana nyligen förolämpade henne verbalt och brottet var som vedergällning för det brottet.

Polisen fortsätter med ytterligare rättsliga åtgärder.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/