Möt den nya maskoten och turismens ansikte för Phuket

Den nya Phuket-maskot har officiellt tillkännages i en tävling och den vinnande maskoten är 'Nong Joong' – en baby hummer/räka skapad av Jin Sataponsathitsuk, som fick 100,000 XNUMX för sina insatser.

Maskoten representerar ett styggt barn som älskar att äta, utforska och älskar att lära sig nya saker. Hans mål är att upptäcka Phuket genom roliga aktiviteter, utsökt mat och fantastiska upplevelser. Hans bästa vän, Umi, en sjöborreunge, fortsätter att kalla honom Joong, istället för Goong (det betyder räkor på thailändska).

Tjänstemän hoppas att denna nya maskot, som kommer att dyka upp i alla Phuket-relaterade turismartiklar, kommer att hjälpa till att öka turismen och visa hur roliga staden och området kan vara.

Källa: Phuket Hot News, Thaiger

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/