Pattaya Indoor Cricket League – Invigningsmatch mellan Pattaya Cricket Club och Rugby School Thailand.

Pattaya Indoor Cricket League – Invigningsmatch mellan Pattaya Cricket Club och Rugby School Thailand.

Torsdagen den 12:e sågs öppningsmatchen för Pattaya Indoor Cricket League på Rugby School Thailand (RST) där RST spelade mot Pattaya Cricket Club (PCC).

Spelet spelades inte i den vanliga nätinhägnaden, utan i halva idrottshallen. Detta gav de 8 herrlagen gott om möjligheter att göra mål. Batting genomfördes i par för 3 overs och bowling begränsades till 12 overs per lag med maximalt 3 overs per bowler. Normala inomhusregler gällde. 

John Harvey och Jainish Parikah från PCC gjorde en bra start genom att göra 24 runs för förlusten av en wicket, tagen av wicket-keepern. Momentum bibehölls av Luke Stokes och Matt Harkness som lade till 37 utan förlust (16 respektive 21). Colin Clark och Wesley Masterton tog de nästa 3 oversna och gjorde 33 (15 respektive 18) men förlorade 2 wickets – en run out och skarpt tagen stumping. Richard Holt och Bernard Lamprecht stod inför de sista 3 oversna. Johns mycket långsamma bowling visade sig vara svår att motverka och han tog båda wickets för endast 2 extras. Lewis och Chris kastade de sista 2 overs med fräsande tempo, var och en tog en wicket och släppte in 15 runs. PCC avslutade sina innings med en poäng på 82. 

RST började sina omgångar på en hög nivå, delvis på grund av dålig bowling av PCC. 38 av de första 3 oversna från Peter och Chris följdes av 33 av Chris (olika Chris) och Matt för förlusten av 2 wickets tagna av Wesley Masterton. PCC höll det tätt genom att begränsa Lewis och Guthrie till 20 runs för 2 wickets tagna av Wesley och John Harvey. De sista 3 oversna var ännu tightare med endast 15 insläppta runs för 1 wicket men det räckte för RST att vinna med 7 runs.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/