Två döda, två skadade i trafikolycka med två släp, lastbil och sedan i Chonburi

Två döda, två skadade i trafikolycka med två släp, lastbil och sedan i Chonburi

BILDER: Dragon Rescue 72 Chonburi

Chonburi –
Två personer har dött medan två personer har ådragit sig skador i en trafikolycka med två släp, en lastbil och en sedan i Mueang Chonburi denna tidiga morgon.

Dragon Rescue rapporterar att de underrättades om en olycka på Bypass Road (Pattaya södergående) i Nong Maidang klockan 1:04.

De kom till platsen för att hitta fyra skadade fordon på vägen som är en 24-hjulig släpvagn, 10-hjulig lastbil, 18-hjulig släpvagn och en sedan.

Två personer hittades döda inne i den 10-hjuliga lastbilen som var 66-åriga Sui Somnark (förare) och 57-åriga Pimpa Kaewnoppakao (passagerare).

Vittnen sa att den 24-hjuliga trailern hade tappat kontrollen över fordonet, glidit av rätt körfält och kolliderade med de andra fordonen.

Polisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/