26-årig kenyansk turist ramlar av räcket i den lokala köpcentret och får allvarliga skador

En 26-årig kenyansk medborgare identifierad som Mr. William Reynolds Jr. fördes till ett lokalt sjukhus med ben- och höftskador efter att ha fallit fem meter från ett metallräcke utanför en short.upping köpcentrum i Sri Racha, Chonburi.

Ett lokalt vittne berättade för polisen att de hade sett utlänningen sitta på räcket och uppenbarligen vänta på något eller någon runt 10:30 i går kväll.

Nästa han hörde var en duns – han ringde räddningstjänsten. Han trodde att utlänningen tappade balansen och föll av misstag.

Mannen återhämtar sig på ett lokalt sjukhus. Det tros vara en olycka.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/