Vänta … mer kraftigt regn kommer troligen till Pattaya-området

Kontinuerliga regn har förutsetts för nedre centrala, östliga och övre södra länderna när ett monsuntråg sträcker sig över för att bilda en lågtryckscell över Kambodja, enligt Thailands meteorologiska avdelning på onsdagen.

De östra och södra regionerna kan drabbas av kraftiga regn i vissa områden. Avdelningen har uppmanat lokalbefolkningen att hålla sig à jour med väderförhållandena.

Enstaka kraftiga regn förväntas Chon Buri, Rayong, Chanthaburi, Trat, Ranong, Phang Nga och Satun-provinserna medan endast lätta skurar förutses för nord och nordost.

Andaman och Thailandsbukten kommer sannolikt att se vågor två till tre meter höga medan områden som möter åskväder kan se vågor tre meter höga. Små båtar har fått rådet att hålla sig borta från vattnet i Andaman och Thailands viken fram till torsdag (19 september).

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/