Polisen letar efter misstänkta som ska ha rånat ett ryskt par i södra Pattaya

Pattaya –


Pattayapolisen jagar två misstänkta som ska ha rånat ett ryskt par i södra Pattaya tidigt i morse den 18 september 2019.

Maj Saijai Kamjulla från Pattaya City Police underrättades om händelsen från ett ryskt par som till pressen namngavs som endast "Louise" och "Anna" klockan 12:30 i morse.

De berättade för polisen att de misstänkta hade rånat dem i Soi Thep Prasit 17 medan de gick tillbaka till sitt hotell från en sen middag.

Enligt offren använde två misstänkta, som tros vara thailändska medborgare, på en svart pickup med en kniv för att hota dem för en väska de bar. Offren sa att de försökte slåss med de misstänkta men misslyckades.

Inuti väskan ligger enligt offren en dyr mobiltelefon och några viktiga dokument.

Paret hade dragit av en sidospegel från pickupen under bråket. De misstänkta åkte iväg på pickupen med väskan.

Polisen fortsätter sin utredning genom att kontrollera CCTV i närheten för att leta efter de misstänkta.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/