Thailändska marinen räddar turister och översvämningsoffer från Koh Chang

Marinen hjälper översvämningsoffer i Koh Chang

Trat-
Officerare från Royal Thai Navy hjälper översvämningsoffren i Koh Chang, Trat.

Royal Thai Navy First Area Command Chonburi Commander, vice amiral Banjop Poedang har beordrat sitt team att hjälpa översvämningsoffren på Koh Chang.

Officerare från Royal Thai Navy och Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) har fixat broar och byggnader som har skadats av översvämningar på måndagsmorgonen.

Fartyg och fordon från Royal Thai Navy har använts för att serva turister från Koh Mak till land.

Marinen fortsätter att rädda turister och transportera dem till land hela dagen idag.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/