Underjordiska offentliga toaletter i planeringsfasen för Pattaya Beach

Pattaya City planerar att bygga nya underjordiska badrum på stränderna i Pattaya och Jomtien som en del av ett större projekt för att uppgradera stadens infrastruktur enligt en artikel av Pattaya Mail och stadens regering idag.

Biträdande borgmästare Pattana Boonsawad sa att de initiala planerna kräver att fyra underjordiska toaletter ska byggas längs Pattaya Beach Road, med ytterligare enheter som ska öppnas på stränderna Dongtan och Jomtien.

Han meddelade att tvättrummen måste byggas under gatunivå för att följa thailändsk lag, som förbjuder byggande på stränder. Vice borgmästaren citerade liknande anläggningar på stränder i Vietnam som framgångsrika exempel på modellen.

De planerade badrummen kommer att ge tillgång till alla, inklusive de med funktionshinder. Dessutom kommer moderna cigarettbehållare också att inkluderas för att hålla stränderna fria från oönskad skräp. Boonsawad sa att stadshuset för närvarande undersöker potentiella platser för att lokalisera de nya toaletterna innan de ansöker om en utvecklingsbudget.

Biträdande borgmästaren sa att arbetet också pågår för att lägga en ny rörledning under South Pattaya – Pratamnak Road, återställa en gångväg framför kung Rama IX:s seglingsmonument och förbättra landskapsarkitekturen och turistrastplatserna vid Jomtien Beach.

Detta arbete har redan fått godkännande från Pattayas styrelse.

Pattaya News noterar att badrumsprojektet bara är i planeringsfasen och det kommer sannolikt att ta ett tag innan det påbörjas. Ingen budget eller nyheter om om de skulle vara gratis gavs.

Källa: Pattaya Mail

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/