Motorcykelförare dör efter att ha kolliderat med en elstolpe i Pattaya

Motorcykelförare dör efter att ha kolliderat med en elstolpe i Pattaya

Pattaya –
En motorcykelförare har dött efter att ha kolliderat med en elstolpe i Pattaya.

Löjtnant Alit Puangsawai från Pattayas polis underrättades om en olycka i Soi Grom Teedin (nära landkontoret) i Nongprue tidigt i morse.

Polis och Sawang Boriboon Thammasathan räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel på vägen.

I närheten hittade de kroppen av en man som identifierades som 30-åriga Weerachon Korbua, som var servitör på en populär skaldjursrestaurang i Pattaya Walking Street. Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus.

En taximotorcykelförare som såg olyckan sa att motorcykeln körde i hög hastighet innan den tappade kontrollen och kolliderade med en elstolpe. Föraren bar inte hjälm.

Polisen fortsätter sin utredning och kontrollerar CCTV för att hitta orsaken till olyckan.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/