En skadad när en bilförare som sov vid ratten kraschade in i en sidovagn för motorcykel i Bang Lamung

Bang Lamung –
En person har ådragit sig skador efter att en bilförare somnade vid ratten och körde in i en motorcykel sidvagn i Hua Yai i morse.

Hua Yai-polisen underrättades om olyckan kl. 6 på Chaiyapruek Road. Polis och räddningstjänst ryckte ut till platsen.

På platsen hittade de en skadad motorcykel sidvagn. I närheten hittade de en 29-årig kvinna identifierad som Sopa Wongpan som hade ådragit sig skador på vägen. Hon fördes till ett lokalt sjukhus.

En skadad sedan hittades vid sidan av vägen. Föraren, 30-åriga Patinya, väntade på polisen på platsen. Han skadades inte och hans efternamn lämnades inte till pressen.

Föraren erkände att han somnat vid ratten. Fordonet gled över i motsatt körfält och kolliderade sedan med motorcykelns sidovagn.

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/