En skadad när en bilförare som sov vid ratten kraschade in i en sidovagn för motorcykel i Bang Lamung

Bang Lamung –
En person har ådragit sig skador efter att en bilförare somnade vid ratten och körde in i en motorcykel sidvagn i Hua Yai i morse.

Hua Yai-polisen underrättades om olyckan kl. 6 på Chaiyapruek Road. Polis och räddningstjänst ryckte ut till platsen.

På platsen hittade de en skadad motorcykel sidvagn. I närheten hittade de en 29-årig kvinna identifierad som Sopa Wongpan som hade ådragit sig skador på vägen. Hon fördes till ett lokalt sjukhus.

En skadad sedan hittades vid sidan av vägen. Föraren, 30-åriga Patinya, väntade på polisen på platsen. Han skadades inte och hans efternamn lämnades inte till pressen.

Föraren erkände att han somnat vid ratten. Fordonet gled till motsatt körfält och kolliderade sedan med motorcykelns sidovagn.

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/