12-årig serietjuv fångad i Sattahip

Thailändska medier rapporterade att en 12-årig pojke var häktad efter en rad stölder i ett tempel och andra fastigheter i Sattahip, Chonburi. 

Bang Saray-polisen anlände till en monter där många offer och 12-åringen endast namngiven "A" väntade på onsdagen.  

Pojken hade stulit 20,000 2,000 baht från kvinnliga handlare som arbetade vid templet och hade också stulit 45 XNUMX baht från en munk och två andra munkar. En XNUMX-årig invånare i området sa också att han hade gjort inbrott i sitt hus på måndagen. 

Pojken erkände att han stulit vid 6 eller 7 tillfällen i flera områden i Sattahip. Han var en del av ett gäng som inkluderade två andra, sa han.

 Han greps av polisen i väntan på socialtjänsten. Inget nämndes i 77jowo-berättelsen om pojkens föräldrar eller vårdnadshavare. 

Källa: Thaivisa, 77jowo

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/