Interpols röda larm har utfärdats för försvunnen norska efterlyst för påstådd mord på British Tourist i Phuket

Interpol har utfärdat en röd varning för Roger Bullman, norrmannen som efterlysts för att ha dödat den brittiske medborgaren Amitpal Singh Bajaj, på en resort i Karon i augusti. Polkapten Taecsin Deethong-on på Karons polisstation säger att larmet utfärdades efter en begäran från thailändsk polis.

Bajaj var på semester med sin fru och sitt barn och hamnade i ett våldsamt bråk med Bullman, som bodde i rummet bredvid. Det är förstått att norrmannen var berusad och gjorde mycket oväsen tidigt på morgonen och hade redan besökts två gånger av hotellvakten.

Polisen sa att Bullman, en livvakt från Oslo och en kampsportsexpert, under loppet av slagsmålet ska ha hållit Bajaj i ett strypgrepp och fortsatt att slå mot honom tills Bajaj blev medvetslös. Bajaj fördes till ett lokalt sjukhus där han förklarades död. Motstridiga rapporter säger att Bullman bröt sig in i Bajajs rum och attackerade honom inför sin fru och sitt barn efter att ha klagat på oväsen. Bullman uppgav dock att Bajaj gick in i hans rum först, vilket familjen till Bajaj har förnekat.

Amitpal Bajaj och hans fru

Thailändsk polis säger att det är för tidigt att säga om Bullman har lyckats fly från Thailand, och tillägger att rapporter om att han har rest till Vietnam inte har bekräftats.

Polisen har kritiserats från källor nära offrets familj för att ha släppt Bullman några timmar efter det påstådda brottet, mot en borgensgaranti på 200,000 XNUMX baht.

Källa: Nationen.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/