Turismministeriet skyller på världsekonomin för bristen på turister

En topptjänsteman vid det thailändska ministeriet för turism och sport sa vid ett affärsmöte i Hua Hin att världsekonomin var skyldig till Thailands brist på turister. 

Panya Hanlamyuang pekade finger åt det pågående handelsspjället mellan USA och Kina. 

Han sa att detta var avskräckande från investeringar i Thailand och på andra håll i ASEAN-turismsektorn. 

Världens "fluktuationer" orsakade "sammandragningar" sa han till ett handelskammaremöte.

Talk News Online rapporterade inte ett enda problem angående turism som har sitt ursprung på grund av Thailands agerande eller politik. 

Istället avslutade Panya positivt med att säga att Hua Hin borde vara redo för högsäsong.

Källa: Thaivisa, prata nyheter på nätet

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/