Pattaya-polisen arresterar transpersoner för att ha stulit 13,000 XNUMX baht från japansk turist

Pattaya-

Pattaya-polisen meddelade i morse via sina thailändska sociala medier att de har gripit en 18-årig transperson identifierad som Nam i morse. Nams efternamn uppgavs inte.

Nam anklagas för att ha stulit 13,000 XNUMX baht från väskan till en japansk turist, som inte var namngiven, i en massagebutik i centrala Pattaya.

Turisten lade märke till de försvunna pengarna och ringde polisen som sedan ska ha hittat de saknade medlen på Nam.

Enligt polisen erkände Nam att ha stulit pengarna för att hitta en drogvana. Nam greps och sitter för närvarande i ett lokalt fängelse i väntan på domstol.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/