En påstådd berusad baht-busschaufför hittades svimlad på vägen i Pattaya

Pattaya-

Pattayas brottsbekämpande myndigheter rapporterade under helgen att de svarade på ett samtal från en bahtbuss som satt parkerad mitt på vägen framför en Family Mart i norra Pattaya.

De upptäckte att föraren, vars namn de inte uppgav, svimmade tydligen av berusning. Lukten av alkohol var stark i fordonet de noterade.

Dessutom visade det sig att fordonet hade skador på framsidan som verkade nyligen. Polisen tror att fordonet hade kört in i något eller annat fordon innan föraren parkerade mitt på vägen och svimmade.

Polisen uppger att de utreder händelsen och mannen kommer att få rättsliga konsekvenser.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/