En påstådd berusad baht-busschaufför hittades svimlad på vägen i Pattaya

Pattaya-

Pattayas brottsbekämpande myndigheter rapporterade under helgen att de svarade på ett samtal från en bahtbuss som satt parkerad mitt på vägen framför en Family Mart i norra Pattaya.

De upptäckte att föraren, vars namn de inte uppgav, svimmade tydligen av berusning. Lukten av alkohol var stark i fordonet de noterade.

Dessutom visade det sig att fordonet hade skador på framsidan som verkade nyligen. Polisen tror att fordonet hade kört in i något eller annat fordon innan föraren parkerade mitt på vägen och svimmade.

Polisen uppger att de utreder händelsen och mannen kommer att få rättsliga konsekvenser.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/