Död havssköldpadda hittad på Jomtien-stranden

Död havssköldpadda hittad på Jomtien-stranden

Pattaya –
En död havssköldpadda har hittats på Jomtien-stranden i går eftermiddag.

Officerare på Pattaya Marine-kontoret underrättades från turister om den döda havssköldpaddan klockan 1.

Officerare från Pattaya Marine Office och Pattaya City Law Enforcement anlände till stranden för att hitta den stora havssköldpaddan.

Den är 70 centimeter lång och väger 50 kilo.

Skärsår har hittats på sköldpaddan. Man tror att sköldpaddan hade dött för många dagar sedan.

En obduktion genomförs för att fastställa dödsorsaken.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/