Fyra lokala fiskare räddades efter att vågen sänkte deras båt i Sattahips vatten

Fyra lokala fiskare räddade efter att vågor slog och sänkte deras båt i Sattahips vatten

Sattahip –
Fyra lokala fiskare har räddats efter att stora vågor slog deras fiskebåt i havet vid Sattahip i natt.

Sawang Rojjana Thammasathans räddningsarbetare underrättades vid 10:XNUMX om att en fiskebåt var sänkt och att tre fiskare fortfarande saknades.

En annan fiskare, 44-årige Anansak Janthima, hade redan blivit räddad av en annan fiskebåt.

Räddningsdykare har senare hittat tre försvunna fiskare som är Tinnawat Dansrikaew och Jaroon Jamsawat, båda 31 år gamla, och 37 år gamla Mongkon Premmana. Alla tre männen levde, men svaga.

De fördes tillbaka till Bang Saray-piren innan de fördes till ett lokalt sjukhus.

Herr Anansak som är båtkapten sa att de letade efter fisk nära Koh Rang Kwean. Det var flera starka vågor som träffade båten. Båten sänktes under havet.

Männen höll i lådor och flöt i havet innan de fick hjälp.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/