Lokala volontärer städar upp Soi 4 ​​Pratumnak för World Clean up Day

Pattaya-

Under helgen samlades flera organisationer och grupper för att ge tillbaka till lokalsamhället genom att städa upp en enorm mängd skräp på Soi 4 ​​i Pratumnak.

Organisationerna, som består av Green Pattaya, Inez Foundation, Planet Cleanup och The Good News tillsammans med stadshusets tjänstemän städade en full lastbil med skräp för World Clean-Up Day den senaste lördagen.

Dessutom har de lovat att fortsätta städa området tills ALLT skräp är borta.

Är du intresserad av att ge tillbaka till ditt samhälle? Se mer här:

https://web.facebook.com/GreenPattaya/

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/