Pattaya Cricket Club Matchrapport, Indoor cricket league omgång 2

Bakre raden: Bernie Lamprecht. Mellersta raden: (LR) Dave Samways, Wez Masterton, Simon Philbrook (C), John Harvey. Främre raden: (LR) Clive Rogerson, Gavin Perfect och Ian Liddell (Reds).

PCC Match Report – Indoor cricket league – Omgång 2

Torsdagen den 19:e september gick den andra omgången av Pattaya Indoor Cricket League (PICL). Det verkar som om Asian Stars inte längre är intresserade av PICL, så PCC spelade RST igen men i ett 2 man 10 over format. Förhoppningen är att 15 andra lag kommer att ansluta sig till PICL inom en snar framtid.

Denna mycket täta match borde ha sett uppkomsten av ytterligare en ny medlem till PCC – Alex McInnes, men han dök inte upp, tillsammans med Trevor Moolman och Jainish Parikh. Detta lämnade oss 3 korta, så din blev verkligen målskytt, domare och presskorrespondent. När det gäller spelet slog Matt Harkness, Colin Clark och Luke Stokes två gånger. Bowlingen delades av alla utom Colin som höll wicket.

Simon Philbrook kunde fortfarande inte spela, så kaptensskapet delegerades till Wez Masterton. Wez
bestämde oss för att slå först när vi väntade på Andy Emery som hade blivit försenad av en fotbollsmatch.

PCC öppnade med Matt Harkness och Luke Stokes som lade till 40 under de första 3 oversna, men Luke var slut, den första av många, och Matt var också ute. Detta scenario fortsatte under hela spelet och visade sig vara PCC:s undergång. Som sagt, Chris Lindop bowlade ganska bra och ganska snabbt.

Bernie Lamprecht och John Harvey slog ett partnerskap på 34 med Bernie som lyckligtvis fick en 6 av Guthrie Millers arm på Long Off, men de förlorade 3 wickets. John kördes ut av en direkt träff, och senare kastades av John Mayall vars stil liknar Slow Poison och Bernie greps bakom John Mayall.

Colin Clark och Wez Masterton gjorde 35 poäng, och Wez fick också en 6:a, men båda var ute efter
Matt Mann – en fångad och en bowlad. Andy Emery och Matt Harkness höll farten uppe, eftersom Matt fick en 6:a, men en tredje run-out tog kanten från deras poäng på 39. ​​Det sista paret Luke Stokes och Colin Clarke gjorde 30 poäng men förlorade 2 wickets mot John Mayall och 1 till Matt Mann via en stumping, en catch och en bowling. PCC fick 183 men 55 straffpoäng reducerade poängen till 127 för 11.

RST svarade via Peter Reea och Chris Sizer. Peter fick sin första boll av Bernie, men de återhämtade sig till 30 poäng. Nästa var Guthrie Miller och Nick Hitchmough som lade till 32 men Guthrie kördes ut av en direktträff från Wez. Efter 6 overs var RST 56 för 3 (PCC var 49 för 5).

Lewis Maddran och John Mayall hölls under raps genom snygg bowling från Bernie och Andy Emery men lyckades göra 24 för förlusten på 1 wicket mot Andy. Chris Lindorp och Matt Mann var RST:s bästa par och tog 36 för ingen wicket med lite subtilt slagspel, bara små glidningar och knuffar. Efter 12 overs var RST 113 för 3, medan PCC var 108 för 8. Med RST 5 runs före, deras sista par, Ryan
Driver och Charlie Row tog vecket.

18 runs och en wicket från 13:e och 14:e overs lämnade RST en bakom. I finalen över en 2 och en bred, en extra boll, en wicket och 3 från den sista bollen gjorde det möjligt för RST att skrapa en vinst med ett run. RST 128 för 5.

PCC hade den överlägset bättre poängfrekvensen men wickets gavs bort för lätt genom att riskera att springa mellan wickets och inte försvara sin wicket mot den bra bollen.

Visserligen fick deras snabbare bowlare en del utsving men det gjorde också Wez, Andy och Matt. Det tillät Colin att ta några skarpa fångster lågt ner. PCC gav effektivt bort 30 runs och förlorade matchen.

Bästa bowling från PCC var Andy E med 3 overs, 25 för 2. John Mayall valde RST bowlers med 23 för 4 och Matt Mann var 29 för 3. Bästa slag för PCC var Matt med 6 overs för 43 med 2 outs . Bäst för RST var Matt Mann med 3 overs 20 för noll outs.
Hur som helst, en riktigt jämn match och låt oss hoppas att vi kan triumfera i de andra matcherna.

PCC-statistik
Bowling Batting
Namn Overs Runs Wkts Namn Overs Runs Outs
Bernard 3 24 1 Bernard 3 19 1
Matt 3 30 1 Matt 6 43 2
Luke 2 28 0 Andy E 3 16 0
Johannes 2 22 1 Johannes 3 14 2
Wesley 2 28 0 Wesley 3 17 1
Andy E 3 25 2 Colin 6 33 2
Lukas 6 31 3

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/