Saudiarabisk turist skadad av ett huggsår i Pattaya

BILDER: Pattayaonlinenews

Pattaya –
Polisen jagar misstänkta efter att en saudisk man skadades från ett huggsår i Jomtien i går kväll.

Löjtnant Chanikan Pueanpinit från Pattaya City Police underrättades om en incident klockan 11:2 i Soi Jomtien XNUMX.

Polis och Sawang Boiboon Thammasathan räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta den 49-årige saudiske medborgaren Nasser Mohammed.

Han hade ådragit sig skador av ett kraftigt hugg i höger arm. Han fördes i hast till ett lokalt sjukhus.

Ett 34-årigt vittne, Mr. Soothorn Kornklang, som först såg Mr. Mohammed, sa att han kallade på hjälp men han visste inte vad som hände tidigare.

Mr. Mohammed kunde inte svara på några frågor på platsen på grund av en språkbarriär och svårighetsgraden av hans sår. Vid återhämtning kommer polisen att förhöra honom med hjälp av en översättare.

Polisen fortsätter sin utredning för att leta efter de misstänkta för ytterligare rättsliga åtgärder. De granskar CCTV nära området.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/