Berusad rysk turist faller genom taket på baren i Pattaya

Berusad rysk turist skadad efter att ha fallit genom taket på en bar i Pattaya

Pattaya –
En berusad rysk turist har ådragit sig lindriga skador efter att han föll genom taket på en lokal ölbar i Pattaya vid midnatt i morse.

Sawang Boriboon Thammasathans räddningsarbetare underrättades om incidenten ungefär klockan 0.30 på en bar i Moo 12, Nongprue.

Polis, The Pattaya News och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta den berusade ryske mannen som identifierats som 30-årig Roman Shitov. Han hade några repor och blåmärken över hela kroppen.

Ketsaraporn Thaisaenth ålder 31 år gammal som arbetar i baren sa att hon hörde ett högt ljud i sitt kök. Hon trodde att hennes ugn hade exploderat när hon bakade en tårta vid tidpunkten för händelsen.

Hon skyndade till platsen där hon hittade Mr. Shitov i köket, endast iklädd boxershorts och ett fannypack, verkade förvirrad och starkt berusad.

Shitov har gått med på att betala för takskadorna. Han förklarade ingenting om vad som hade hänt och gick bort från platsen efter att ha betalat ett okänt belopp. Han var så berusad att han inte kunde svara på några frågor och vägrade förklara varför han gick på taken på lokala barer ensam, bar överkropp och skolös.

Personalen gav honom en tröja innan han snubblade av igen efter att ha betalat för fler äventyr. Han vägrade att åka till sjukhus för ytterligare medicinsk hjälp.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/