Äldre utländsk turist drunknar på Jomtien Beach

Utländsk kvinna drunknar på Jomtien beach

Pattaya –


En äldre utländsk kvinna har drunknat vid Jomtien-stranden i morse.

Pattaya City Law Enforcement rapporterar att de klockan 10:20 underrättades om en medvetslös utländsk kvinna som hittades flytande nära stranden av en åskådare, som inte var identifierad, som ringde på hjälp.

Vittnen försökte ge HLR innan räddningstjänsten kallades till platsen efter att kvinnan dragits upp ur vattnet.

Räddningspersonal gav också HLR men misslyckades. Hon dödförklarades senare.

Enligt tjänstemän var hon en 78-årig turist från Kazakstan. Hon simmade ensam och bodde på ett lokalt hotell med sin man. Han har informerats om olyckan, men hennes namn har undanhållits i väntan på kontakt med ytterligare familjemedlemmar och släktingar.

Polisen fortsätter att utreda händelsen.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/