Sopman tappar benet i en fruktansvärd bilolycka i Pattaya

Man tappar benet efter att en bil kraschar in i sopbil i Bang Lamung

Bang Lamung –
En lokal sopman har tappat benet efter att en bil kraschade in i hans sopbil i Bang Lamung i morse.

Maj Teetat Tarunjan från Nongprue-polisen underrättades om olyckan klockan 5:30 på Pattanakarn Road i Nongprue.

Polis, The Pattaya News och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta den skadade sopbilen på vägen.

I närheten hittade de 36-årige Tanong Sangthong som hade ådragit sig allvarliga skador. Hans vänstra ben hittades under sopbilen, amputerat under olyckan. Han fördes akut till ett lokalt sjukhus, men förväntas återhämta sig och var vid medvetande och relativt lugn under händelsen.

En skadad bil hittades i närheten. Föraren 29-åriga Penphon Pratee väntade på polisen på platsen.

Sopbilschauffören 42-årige Manot Thongkam sa att han tog sopor i en soptunna till lastbilen vid tidpunkten för olyckan. Mr Tanong var på baksidan av lastbilen och deponerade sopor när kraschen inträffade.

Bilen som kom från ett annat körfält hade krockat med baksidan av lastbilen efter att ha snurrat utom kontroll. Mr Tanong var för sen för att fly från kollisionen.

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder. Uttalandet från föraren av bilen lämnades inte ut till media och hon greps av polisen för eventuella rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/