Lastbilschauffören somnar vid ratten och kraschade in i elstolpen i Pattaya

Pattaya –
En pickup-förare har klarat sig undan allvarliga skador efter att han somnat vid ratten och kolliderade med en elstolpe i morse i Pattaya.

Sawang Boriboon Thammasathans räddningsarbetare underrättades om olyckan klockan 4:30 i Soi Siam Country Club.

Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta en skadad pickup som kraschade in i en elstolpe. En nudelbutik i närheten hade också skadats på egendom.

Pickup-föraren, 52-åriga Chalermsak Wanja, hittades inuti. Han fick lindriga skador. Han har förts till ett lokalt sjukhus.

Herr Wanja sa att han var på väg tillbaka från ett sjukhus för att besöka en vän till hans hem. Han somnade när han körde hem på grund av utmattning från tid på sjukhuset, enligt honom. Lastbilen kraschade in i nudelbutiken innan den slog in i elstolpen.

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder. Det uppgavs till The Pattaya News att föraren ska betala för skadorna på restaurangen i olyckan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/