Nong Nooch Garden ser rekordmånga turister när en hektisk semester närmar sig med Kina, Ryssland och Indien som leder vägen

Pattaya-

Nong Nooch Garden rapporterar att affärerna tar fart och att försäljningen och närvaron är bra när högsäsongen närmar sig snabbt. Reportrar var på plats i helgen på den populära turistattraktionen och parken var full av tusentals turister, främst inhemska och från Kina, Ryssland och Indien.

Parken, som är en av världens högst rankade trädgårdar och som även inkluderar shower, djurattraktioner, kulturutställningar, en dinosauriepark, restauranger och mer är utan tvekan den mest trafikerade attraktionen i Pattaya ... och när högsäsongen närmar sig blir den bara livligare.

Biljettförsäljningen observerades vara livlig denna helg med dussintals som stod i kö för att komma in i parken under hela dagen. Utanför parken kunde en jämn ström av turistbussar ses släppa av hundratals turister.

Även om vissa arenor i området fortfarande verkar vara tystare, verkar Nong Nooch bara bli livligare när högsäsongen närmar sig under de närmaste veckorna, vilket förväntas bli ett rekord för parken.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/