Biträdande handelsminister besöker skjutningsoffer, kommer att samarbeta med Korat Terminal 21 Management på en plan för återöppning av köpcentret och hjälp till personal

Korat-

Biträdande handelsminister besökte offer för gårdagens masskjutning i ett köpcentrum i Korat i dag och lovade att hjälpa anställda, ägare och gallerians ledning att hjälpa till under en svår återhämtningsprocess.

Ministern medgav att det skulle bli en svår resa men att samhället och personalen behövde visa att de inte är rädda. Ministeriet kommer att träffa ledningen från terminal 21 för att utveckla en plan för att ge känslomässigt och personligt stöd till de tusentals anställda i köpcentret, många som tillbringade upp till sjutton timmar gömda under skottlossningen.

Ministern kommer också att arbeta för att försäkra samhället om att gallerian är säker och att regeringen arbetar för att stödja alla som drabbas.

Eftersom kriminaltekniska utredare fortsätter att finkamma gallerian är den för närvarande stängd.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/