Japansk man hittas hemlös på Pattaya Beach, får hjälp att återvända till Japan från flera lokala grupper

Pattaya-

En japansk medborgare hittades av Pattayas turistpolis och kommunala brottsbekämpande myndigheter i går på Pattaya Beach, utblottad och hemlös på grund av förmildrande omständigheter som involverade Covid19 Coronavirus-krisen.

Mannen, vars namn undanhölls men bilden användes med tillåtelse, fördes till turistpolisens centrum efter att kommunal polis hittat honom på stranden med bagage och i ett känslomässigt tillstånd.

Han hade blivit strandsatt i Pattaya och fick slut på pengar på grund av omständigheterna kring Covid19 Coronavirus-krisen.

Pattaya News har en pågående relation med Pattaya Japanese Association och när vår personal hörde om situationen ringde vi Pattaya Japanese Association för att hjälpa den strandsatta turisten.

Pattaya Japanese Association svarade omedelbart och skickade en översättare och representant till turistpolisen, som lyckades kontakta den japanska ambassaden i Bangkok.

De ordnade en gratis taxiresa till ambassaden idag och den lokala Pattaya Japanese Association gav även mannen ett gratis hotellrum och med hjälp av Tasty Cafe på Unixx gratis mat under hans vistelse.

Den japanska ambassaden kommer att hjälpa honom att återvända hem till sin familj efter att ha varit strandsatt och tar hand om honom för närvarande i Bangkok.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/