Kvinna hittades död på Si Racha Beach

Sri Racha-
En kvinna hittades död i grunt havsvatten nära en allmän park i Sri Racha onsdag morgon denna vecka.

Si Racha-polisen underrättades om kroppen kl. 8. De kom till platsen för att hitta kvinnans kropp med ansiktet nedåt i vattnet vid lågvatten

Nära ett stenigt område i närheten hittade polisen en väska och ett par skor. Inuti handväskan fanns hundra baht kontanter och ett ID-kort från Hom Lungung, 33, en icke-nationell migrant från Chiang Mai. Chiang Mai har en stor befolkning av migranter som, även om de får stanna i Thailand, tekniskt sett är statslösa och inte faktiska thailändska medborgare.

Ett litet sår hittades på hennes ögonbryn. Polisen trodde att hennes huvud kunde ha kolliderat med en sten. De trodde att kvinnan dog minst åtta timmar innan kroppen återfanns.

Ett vittne Wirat Saetae, 53, berättade för polisen att han tränade när han såg hennes kropp nära det steniga området på stranden. Han ringde omedelbart polisen för att få hjälp.

Si Racha-polisen fortsätter sin utredning och arbetar för närvarande på två teorier, den ena är att hon halkade, slog huvudet i klipporna och drunknade och den andra är att hon begick självmord.

KÄLLA: 77kaoded, berättelse av The Pattaya News

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/