Påstådd plånbok gripen i Si Racha

Si Racha-

En påstådd plånbok greps i Si Racha tidigare i veckan.

Ett team av Bowin-polisen ledd av polischefen överste Paphonphan Baiya arresterade den 22-årige thailändska mannen Maytas Moethong som huvudmisstänkt i en incident med att rycka handväskor tidigare i veckan.

Polisen beslagtog en väska innehållande en mobiltelefon, 1,750 XNUMX baht kontanter, en lott och några bankkort från den misstänkte.

Maytas, som körde motorcykel, ska ha ryckt en väska från Ms. Supaphon Muangngam medan hon körde motorcykel i ett annat körfält tidigare i veckan.

Hon anmälde omedelbart händelsen till polisen. Poliser använde CCTV för att framgångsrikt spåra den misstänkte till hans bostad där han enligt uppgift erkände stölden.

Polisen uppgav att den misstänkte berättade för utredningsmän att han hade en spelskuld och tog till stölden för att betala av skulden. Han står inför ytterligare rättsliga åtgärder och är fortfarande i polisens förvar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/