Mord/självmord i Sa Kaeo som involverar man och hustru

Sa Kaeo-

En 61-årig thailändsk man och hans 44-åriga fru är båda döda efter vad Sa Kaeo-polisen kallar en mord-/självmordsincident i Sa Kaeo.

Incidenten rapporterades först runt klockan 6:00 i går morse nära Saeng Rungrueang Village 2 i Ban Mai Nong Sai Subdistrict. Polisöverstelöjtnant Thaksin Ngamwong-Roi-rowan och tillhörande räddningspersonal var de första som reagerade på platsen.

44-åriga fru Nuengthai Klomkraok hittades avliden framför sitt hem med en kniv inbäddad i halsen. Hon hade dödats framför ett fordon mitt på gatan.

Somsong Phiket, 62 år, identifierades som den skyldige av vittnen och son till fru Nuengthai, Decha Chaiboonchang, 26. Somsong hade enligt uppgift suttit på vägen och observerat räddningsarbetare när de först kom till platsen men flydde sedan. på en motorcykel när polisen anlände.

Somsong hittades en kort tid senare i ett skogsområde i närheten, efter att ha konsumerat en stor mängd herbicid. Polisen uppgav att hans dödsorsak var självmordsdöd.

Decha, son till den avlidna kvinnan, sa att paret bråkade ofta. Han hävdade också att detta inte var första gången som Somsong tog en kniv till sin mamma. Somsong trodde enligt uppgift att hans fru hade en affär med en yngre man och hade också varit upprörd över personliga hälsoproblem och juridiska frågor som härrörde från en rattfylleriolycka nyligen, enligt Decha.

Den exakta orsaken till tvisten var fortfarande under utredning av polisen vid presstid.

Foton 77kaoded

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/