En död, en saknad efter att passagerarbåt letar efter delfiner kapsejsade i Nakhon Si Thammarat

 Nakhon Si Thammarat-

  En långsvansad båt med åtta passagerare ombord kantrade när han åkte på delfinskådningsresa i Khanomhavet, Nakhon Si Thammarat igår, den 8 augusti, på eftermiddagen.

  Båten ska ha stött på en plötslig vädret. Den våldsamma stormen och den oväntade våguppgången hade inträffat och förstörde omedelbart fartyget, vilket tvingade alla åtta inhemska turister att hoppa i vattnet.

  Sex passagerare med säkerhetsväst räddades av en annan båt i närheten och fördes säkert tillbaka till stranden. En turist hittades död medan båtföraren först hade försvunnit.

  Siripat Phatkul, Nakhon Si Thammarats guvernör, berättade för reportrarna att han hade beordrat poliserna att hjälpa de skadade och leta efter den försvunna personen så snabbt som möjligt.

  Provinsens guvernör sa till Associated Press: "Jag har gett Khanom District Sheriff i uppdrag att påbörja sökandet efter de saknade och att ta hand om de skadade i händelsen. Vi kommer att påbörja operationen så snart som möjligt.”

Rapporter kom in sent i eftermiddags om att kroppen av kaptenen, som inte var namngiven, hittades 11 kilometer från händelsen spolades upp på en liten ö.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/