Nitton passagerare räddades efter att en turistbuss halkade över en vägkant på grund av kraftigt regn i Udon Thani

Udon Thani –

Nitton passagerare räddades säkert efter att en passagerarbuss halkade över en vägkant i Udon Thani när han körde på halt väg igår, den 22 augusti, på kvällen.

Poliser och räddningspersonal larmades om bilolyckan på Mittraphap Road runt klockan 7. Nakornchai-Air-bussen fraktade en grupp äldre medborgare, munkar och soldater och sågs välta och störta ut på vägkanten.

En passagerare skadades allvarligt och fördes till ett närliggande sjukhus medan de andra skadades lindrigt när de försökte fly från fordonet.

Busschauffören, vars namn inte uppgavs, berättade för polisen att bussen bara lämnade terminalen i 45 minuter innan den började köra ur spår då han körde på en kurva och halt väg på grund av kraftigt regn.

Föraren sa till reportrar: "Vägen var mycket hal på grund av kontinuerligt regn sedan tidigt på kvällen. Bussen började tappa kontrollen och ramlade så småningom ut på en vägkant. Lyckligtvis dödades inte passagerarna som satt.

"Alla bör vara försiktiga när de kör bil under den här regnperioden. Regn och hala vägar kan orsaka en olycka när som helst."

Foto med tillstånd: Khaosod

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.