En enorm pyton som fångades nära gåsgården i Si Racha

Si Racha-

En stor pytonslang har fångats av lokala räddningsarbetare nära en gåscoop i Si Racha i natt efter att den berörda fastighetsägaren ringde efter hjälp efter att hans gås larmade honom om ormens närvaro genom att tuta i skräck.

Räddningsarbetare underrättades om pytonslangen som slingrade runt en gåshög i en bananträdgård i Borwin klockan 8 igår, den 30 augusti 23.

Räddningsarbetare och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta en fem meter lång python som försökte undgå personalen efter att ha upptäckts.

Räddningsarbetarna tog 20 minuter att fånga pytonslangen. Den massiva ormen vägde cirka 40 kilo, enligt personalen som var involverad i räddningsaktionen.

Ormen kommer att släppas ut på ett säkert sätt till en avlägsen skog i Chonburi-området så att den inte kan orsaka ytterligare skrämsel för lokalbefolkningen eller potentiellt hota andra djur. Gässen var synligt skrämda av ormen och hade larmat ägaren genom att tuta högt. Som tur var skadades inga gäss under händelsen.

Vill du att våra berättelser ska skickas direkt till din e-post dagligen i ett skräppostfritt e-postmeddelande på morgonen? Prenumerera nedan. Vi säljer eller publicerar inte din e-post.

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.