Tjuv arresterades för att ha stulit pengar från sjukhusdonationslådor i Chonburi – VIDEO

Chonburi-

En erkänd tjuv har gripits efter att ha stulit pengar från donationslådor på sjukhus i Chonburi.

En re-enactment genomfördes i går på Ban Bueng Hospital ledd av kapten Weerathep Thepjantada från Ban Bueng Police.

Arnon Kruanamkam, 37, stal pengar från donationslådor med cirka 10,000 XNUMX baht kontanter inuti från sjukhus förra veckan under de tidiga morgontimmarna. Han rusade sedan iväg på sin motorcykel med pengarna.

Polisen spårade Arnon från CCTV-bilder och spårade och arresterade honom sedan i Rayong.

Arnon erkände att han tog pengar från donationslådorna på Bang Bueng och Panat Nikhom Hospital och lämnade donationslådorna på samma plats. Han behövde pengar för onlinespelsskulder, sa han, och hade inte några alternativ.

Arnon har åtalats för stöld och sitter kvar i häktet i Pattaya. Arnon hävdar att han är ledsen för vad han har gjort när han pratade med The Pattaya News och bad om ursäkt till sjukhusen och donatorerna.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.