Thailands premiärminister kommer att göra en offentlig utredning av Red Bulls arvingefall i morgon, avslöjar alla fynd

Bangkok-

Thailands premiärminister, Prayut Chan O'Cha, har sagt att han kommer att offentliggöra en utredning av påstådd misskötsel av fallet som involverar Vorayuth Yoovidhya i morgon eftermiddag efter ett thailändskt regeringsmöte.

Fallet, som har fängslat Thailand, går tillbaka till 2012 där miljardärsarvingen till Red Bull var inblandad i en rapporterad påkörning som dödade en jourhavande polis. För mer om det fallet och vår täckning klicka här.

Den tidigare valkommissionären Vicha Mahakhun, som leder den utredningskommitté som inrättats av premiärministern, sa att rapporten, som är nästan hundra sidor, har levererats till premiärministern och kommer att diskuteras vid det thailändska regeringsmötet varje vecka i morgon. Därefter kommer rapporten att släppas till media. Rapporten har komprimerats till tio sidor för "läsbarhet" tillade han.

En presskonferens om rapporten och resultaten, som Vicha sa kommer att göra fallet kristallklart, kommer att äga rum i morgon eftermiddag efter det thailändska regeringsmötet. Vicha sa också att de som befinns ha misshandlat fallet, om någon, kommer att ställas till svars.

Pattaya News kommer att ge en fullständig rapport om resultaten efter presskonferensen.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/