Thai Airways lanserar 18 internationella flygdestinationer till Europa och Asien för passagerare med specifika resebehov

Nationella -

Thai Airways har arrangerat arton direktflyg från Bangkok till sju internationella destinationer för begränsade passagerare som behöver resa, meddelade flygbolagets Executive Vice President of Commercial Wiwat Piyawiroj denna vecka.

Flyg till fem europeiska städer, inklusive München, Frankfurt, London, Paris, Köpenhamn och två asiatiska städer Taipei och Hongkong, trafikeras ibland för passagerare med hemvist i Europa, Taiwan och Hongkong som vill återvända hem för familjer och/eller företag eller studenter som vill fortsätta sina studier.

Alla biljetter säljs som enkel resa, från 5,455 36,090 till 25,215 98,290 baht för ekonomiklass och från XNUMX XNUMX till XNUMX XNUMX baht för högre klasser. Alla rutter trafikeras med begränsade flygningar och begränsade platser från september till oktober.

Alla intresserade passagerare är skyldiga att härmed följa resebegränsningar och förbereda personliga och ytterligare dokument enligt kraven i destinationsländerna under den begränsade tiden innan de får tillgång till flygbokningar med flygbolaget. Frågor kan ställas till flygbolaget.

Flyg tillhandahålls också för thailändare som var strandsatta i vissa länder och vill återvända till kungariket. De måste informera Thailands ambassad i de länder de för närvarande bor i innan de bokar ett returflyg.

En tjänsteman från Thai Airway sa till The Pattaya News över telefon att den officiella registreringen till ambassaden inte är obligatorisk för passagerare som vill resa med speciellt arrangerade flyg, men de rekommenderas att studera reglerna och kraven i destinationslandet strikt i förväg.

Detta är därför fortfarande inte ett kommersiellt flyg utan kräver bara färre flygreservationer och korrekt process för personer med det avgörande syftet att resa.

Foto med tillstånd: Thai Airways

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.