Flygbuss till Pattaya och Hua Hin går igen efter fyra månader av Covid-19-låsning, aktuellt schema tillhandahålls

Nationella -

Thailands flygplats (AOT) meddelade i går, den 8 september, att företaget har återöppnat sin passagerarbuss från Suvarnabhumi flygplats till Pattaya och Hua Hin, från början den 22 augusti och nu helt öppna igen.

Tjänsten har varit tillfälligt pausad sedan den 9 april eftersom de inte var några turister från internationella flyg som reser till landet på grund av utbrottet av coronaviruset.

AOT har startat bussverksamheten igen efter att Suvarnabhumi flygplats har tillhandahållit inrikesflyg där passagerare är intresserade av att resa till turistdestinationerna.

Tidtabellen för Suvarnabhumi flygplats – Hua Hin är dock för närvarande bara en resa per dag. Bussen från flygplatsen avgår kl. 12 medan bussen från Hua Hin avgår kl. 30. Priset är 11.00 baht person/resa.

Schemat för Suvarnabhumi flygplats – Pattaya är 4 resor per dag. Bussen avgår från flygplatsen kl. 09.00, 12.00, 15.00 och 18.00 och samma tidtabell gäller för bussen från Pattaya. Priset är 130 baht person/resa.

När det gäller hälsomätningar för att förhindra spridning av Covid-19 kommer alla busspassagerare att uppmanas att genomföra hälsoundersökningar vid bussterminalen innan de går på bussen och kommer att behöva bära ansiktsmasker under hela resan. En spritsprej finns på varje buss och poliser kommer att spraya fordonet och andra ytor med hög beröring med desinfektionsmedel.

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.