Banglamung hedrar Hans kungliga majestät kung Bhumibol Adulyadej den store (Rama IX)

Banglamung, Chonburi-

Hans kungliga majestät kung Bhumibol Adulyadej den store (Rama IX) i ett Memorial Day-evenemang hedrades av tjänstemän och invånare i Banglamung i går (13 oktober) för en ceremoni som tändes med ljus.

Den 13 oktober har markerat fyraårsdagen av bortgången av Hans Kungliga Majestät Kung Bhumibol Adulyadej den store (Rama IX) som gick bort denna dag, 2016, vid en ålder av 88 år.

Läs mer om vår tidigare historia HÄR.

Ceremonin leddes av Banglamungs distriktschef Amnart Jaroensri, Pattayas biträdande borgmästare Ronnakit Eakkasing och Banlue Kunlawanich från den privata sektorn samt invånare i området.

Ceremonin började med att deltagarna hyllade en bild av Hans kungliga majestät kung Bhumibol Adulyadej den store (Rama IX).

Banglamungs distriktschef ledde den ljustända ceremonin innan han stod och iakttog tystnad i 89 sekunder.

Försäljare från Chai Mongkon Market i södra Pattaya tillverkade uppskattningsvis 200 kilo risnudlar och gav maten till människor på Soi Khao Talo gratis för att fira minnet av Hans kungliga majestät kung Bhumibol Adulyadej den store (Rama IX) i går (13 oktober).

Läs mer om vår tidigare historia HÄR.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.