TIDSLINJE: Ytterligare en thailändsk kvinna bekräftad med Covid-19 i Chiang Rai, totalt tre fall nu kopplade till illegal Myanmar-korsning

Chiang Rai-

Chiang Rai COVID-19-centret har idag (30 november) avslöjat tidslinjen för två thailändska kvinnor som bekräftats med Covid-19 i Chiang Rai.

De är båda kopplade till ett tidigare fall som tillkännagavs under helgen. Du kan läsa mer om dessa fall nedan:

Chiang Rai COVID-19-center bekräftar andra och tredje thailändska inrikesfallet av Covid-19 kopplat till Chiang Mai-fallet, båda i Chiang Rai

Den thailändska kvinnan, 26 år från Khun Tan, Chiang Rai, arbetade på samma nattklubb i Tha Kilek, Myanmar med ett tidigare bekräftat fall i Chiang Mai. Hon ska ha haft symptom på Covid-19 den 25 novemberth i Myanmar.

Kvinnan korsade sedan den naturliga gränsen till Thailand utan att gå i karantän med sin thailändska vän, 23 från Payao, som också har testat positivt med covid-19.

På November 27th, åkte de till ett hotell i Mae Sai med en taximotorcykel. De bodde i separata rum.

De gick ut på natten till en bensinstation med en motorcykel från en hotellanställd.

På November 28th, gick den 26-åriga kvinnan ut från hotellet. Hon stannade vid en telefonbutik nära hotellet innan hon gick in i Mueang-distriktet med en taximotorcykel för ett covid-19-test.

Även den 28 novemberth, bodde den 23-åriga kvinnan på hotellet men beställde matleverans.

Igår (29 novemberth) började hon få symtom innan folkhälsotjänstemän som hade spårat henne från hennes två vänner tog henne från hotellet till ett sjukhus för ett covid-19-test där hon också testade positivt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.