Man drunknar när han dyker efter snäckor utanför Jomtien-stranden

Pattaya-

En man som letade efter snäckor på djupt vatten utanför Jomtien Beach med hjälp av dykutrustning dödförklarades i går efter att ha fått slut på syre.

Pattayas polis underrättades om händelsen vid lunchtid igår (12 decemberth) nära Jomtien Soi 5.

Räddningsdykare kom till platsen för att hitta ett tiotal fiskebåtar cirka en kilometer från stranden på djupt vatten där lokala fiskare letade efter sin vän.

Räddningsdykare tog cirka tjugo minuter att hitta kroppen av en thailändsk man i åldern runt 35 år i vattnet. Hans kropp drogs upp på Jomtien-stranden.

Räddningsdykare från Pattaya Marine Rescue Department berättade för The Pattaya News att gruppen av dykare var fiskare från Si Racha. Mannen beskrevs som en ganska ny dykare och fiskare och de trodde att han hade ett syrgasfel med sin dykutrustning när han cirka nio meter under sin båt dykte efter snäckor. De sa också att hans oerfarenhet verkade öka problemet. Hans namn undanhölls i avvaktan på en fullständig utredning av myndigheterna av händelsen.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.