Nyårsfestivalen i Nakhon Ratchasima ställdes in på grund av oro över eventuell överföring av Covid-19 Coronavirus

Nakhon Ratchasima -

Nakhon Ratchasimas PR-sida som heter 'Korat Next Step' meddelade online att ett av de provinsiella nyårsfirandet 'Korat Countdown Festival 2021' är inställt på grund av oro över konsertarrangemang och situationen för Covid-19-utbrottet.

Festivalen var från början planerad på Mayfair Market för sju dagar och sju nätter, från 25 till 31 december, med gratiskonserter och olika artister. En staty av en gigantisk ko användes för att marknadsföra evenemanget och var planerad att sättas upp på festivalen för att välkomna Oxens år i den kinesiska årskalendern.

Den hade enligt uppgift dragit tusentals deltagare förra året och genererade en stor mängd inkomster för provinsen varje år.

Avbokningen tillkännagavs av arrangörerna efter att Korats guvernör Wichian Chantaranothai tidigare beordrade att en av Thailands största musikfestivaler "Big Mountain" skulle ställas in den 13 december, med anledning av att arrangörerna hade misslyckats med att kontrollera publiken genom att bära ansiktsmasker, utföra social distansering, och andra hälsoåtgärder för att förhindra spridningen av Covid-19 Coronavirus.

Pattaya News noterar dock att det inte finns något förbud mot nyårsnedräkningar och folkhälsoministeriet har betonat att de kan fortsätta med lämpliga säkerhetsåtgärder över hela landet. Pattaya City planerar att hålla sin efterlängtade nedräkningsfestival med stora thailändska artister, men med tunga försiktighetsåtgärder mot Covid-19. Amari kommer också att hålla en stor nedräkningsfestival i Pattaya med stora artister och evenemang.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.