BBC:s naturhistoriska landmärke för året – A Perfect Planet – kommer att ha premiär som ett dubbelbilllanseringsevenemang i Thailand 

Följande är ett pressmeddelande

BBC:s naturhistoriska landmärke för året – En perfekt planet â€“ att ha premiär som en dubbelbilllansering i Thailand 

Måndagen den 11 januari får thailändska tittare chansen att premiärvisa de två första avsnitten av En perfekt planet, berättad av den uppskattade Sir David Attenborough, back-to-back på BBC Earth klockan 7 i Thailand, vilket skapar ett episkt tvåtimmars lanseringsevenemang.

Kör igång det nya året på det mest inspirerande och lärorika sättet med En perfekt planet– BBC:s senaste dokumentärserie som utforskar jordens kraft – och bräcklighet – för att upprätthålla liv. Den visar upp banbrytande film, miljöberättelser både intimt och storslaget, och Sir Davids tidlösa berättarröst.

Denna femdelade serie kommer att visa hur naturens krafter – väder, havsströmmar, solenergi och vulkaner – driver, formar och stödjer jordens stora mångfald av liv. Genom att göra det kommer det att avslöja hur djur är perfekt anpassade till vad miljön än kastar på dem. Bumper launch event kommer att innehålla avsnitt ett (Vulcanoes) och avsnitt två (The Sun), med efterföljande avsnitt som sänds inom några timmar från Storbritannien (se detaljer nedan).

Denna verkligt globala serie filmades i 31 länder, inklusive nationalparker och hav i Thailand, Vietnam, Kina och Indonesien. Under loppet av fem avsnitt kan du ta en rundtur genom några av Asiens mest ikoniska naturliga livsmiljöer och se dem alla i ett nytt ljus, inklusive: Queen Sirikit Botanical Gardens, Thailand; Cat Tien National Park, Vietnam; Shennongjia nationalpark, Kina; Thailandsbukten; Lembeh, Indonesien; och Gobiöknen, Mongoliet.

Skjutningen ägde rum under 1,113 3,000 dagar och samlade mer än XNUMX XNUMX timmars originalfilm. Håll utkik efter en mångfald av Asiens inhemska arter i varje avsnitt, när de anpassar sig till solen, vädret, vulkaner, oceaner och mänskligheten på sina egna genialiska sätt, inklusive: de gyllene snubbnäsa aporna i Kina; den flamboyanta bläckfisken i Lembeh, Indonesien; Brydes valar och fikongetingar i Thailand; gibbons i Vietnam; och kameler i Mongoliet.

Med över 70 års erfarenhet i luften har berättaren Sir David Attenborough blivit världens favoritnaturhistoriker. Han säger om showen: â€”Vår planet är en på en miljard, en värld som kryllar av liv. Men nu håller en ny dominerande kraft på att förändra jordens ansikte: människor. För att bevara vår perfekta planet måste vi se till att vi blir en kraft för det goda.” 

GM och SVP BBC Studios Syd- och Sydostasien, Ryan Shiotani, säger: “Vi är glada över att premiärvisa denna episka nya Sir David Attenborough-berättade serie på BBC Earth som ett bumper lanseringsevenemang. När de väl har njuts behöver tittarna inte vänta länge på följande avsnitt, eftersom vi kommer att snabbspåra dem till BBC Earth express från Storbritannien.† 

Visa information: 

Thailand: 

BBC Earth på TrueVisions Channel 568 och 3BB Channel 503

Avsnitt  BBC Earth 
Vulkaner Måndag 11 januari, 7
The Sun Måndag 11 januari, 8.05
Väder Måndag 18 januari, 7
Oceans Måndag 25 januari, 7
Människa Måndag 1 februari, 7

episoder: 

  • Avsnitt 1: Vulkaner
  • Avsnitt 2: The Sun
  • Avsnitt 3: Väder
  • Avsnitt 4: Oceans
  • Avsnitt 5: Människor

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/