Nong Nooch Gardens installerar en gigantisk ny elefantstaty som en framstående attraktion

Pattaya-

En gigantisk elefantstaty har placerats i Nong Nooch Garden Pattaya med avsikten att bli en framstående ny attraktion och ge besökarna lycka till.

En lanseringsceremoni hölls denna vecka i Nong Nooch Garden Pattaya och leddes av Nong Nooch Garden Pattayas chef, Mr Kamphon Satja.

Statyn imiterar en elefanthane och är 10 meter hög och 16 meter lång och låter turister och besökare gå under elefanten.

En religiös buddhistisk ceremoni genomfördes för att välsigna elefantstatyn. Nio levande elefanter var inblandade i en parad och senare ceremoni som var avsedd att ge god karma till statyn.

Herr Kamphon berättade för The Pattaya News, "Denna elefantstaty är den största i Thailand och är gjord av cement."

”Besökare kan gå under elefantens mage för lycka som är en gammal thailändsk tradition. Många thailändare tror att elefanten är ett lyckligt djur och att de genom att gå under en elefant kommer att få en ljus framtid.”

Elefantstatyn är nu öppen för alla besökare till parken som trots den nuvarande Covid-19 situationen i Chonburi och Thailand fortfarande är öppen för besökare.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.