Totalt 418 spelautomater beslagtagna från Khon Kaens lager, som tros vara kopplade till spelhålan i Chonburi

Khon Kaen -

Mer än 400 spelautomater beslagtogs från ett lager i Khon Kaen-provinsen i går, den 19 januari, efter att ha smugglats från Chonburi-provinsen i väntan på att bli överförda till andra områden.

Khon Kaen-poliser och kriminalteknisk personal, ledda av Khon Kaens polischef, generalmajor Puttipong Musikul, hade genomfört en sökning i lagret i Mueang Khon Kaen-distriktet efter ett tips från ett vittne som rapporterade händelsen på ett polistips. Gambling Reports grupp via Line-applikationen.

Två misstänkta greps först tillsammans med 178 spelautomater i Chonburi. Ytterligare undersökningar avslöjade också att fem andra pick-up-bilar enligt uppgift fraktade en stor mängd av maskinerna från provinspolisområdet 2 i östra regionerna till lagret i Khon Kaen-området.

Enligt polisutredningen hyrdes lagret för 50,000 XNUMX baht per månad sedan november och var hela tiden hårt låst. Befälen ägnade lite tid åt att klippa av låset innan de lyckades gå in i lagret.

Totalt hittades 418 spelautomater under enorma presenningar. Polistjänstemän undersökte slumpmässigt maskinerna och upptäckte att de var fullt fungerande och redo att kopplas in och spelas.

Man tror att spelautomaterna var kopplade till illegala spelhålor i östra provinser, inklusive Chonburi. Alla maskiner konfiskerades och kommer att användas som bevis för att spåra spelinnehavarna. Polisen trodde att många av maskinerna nyligen hade flyttats på grund av tillslag mot illegalt spel i Rayong och Chonburi efter utbrott av Covid-19 som härrörde från spelanläggningar i de två provinserna.

Foto med tillstånd: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.