Tre thailändska medborgare greps i Buriram efter att ha drevit en illegal webbsajt för hasardspel online, som genererat mer än 20 miljoner baht

Buriram –

Tre webbplatsadministratörer tillfångatogs i Nang Rong-distriktet i Buriram-provinsen i går, den 22 januari, efter att de enligt uppgift drivit en illegal webbsida för hasardspel online, med mer än 20 miljoner baht i omlopp.

Gripandet följde på en polisutredning som avslöjade att det fanns en grupp thailändska medborgare som påstås ha drivit en webbsida för hasardspel online i ett hyrt hus som ett tillfälligt kontor i Nang Rong-distriktet.

Tre thailändska män hittades när de svarade på onlinechattar på datorer inne i huset när polisen kom till platsen. Två datorer, mobiltelefoner, bokbanker och finansiella bevis associerade med spelsajten med ett uppskattat belopp på över 20 miljoner baht i omlopp undersöktes och konfiskerades.

De misstänkta ska ha erkänt att de var webbplatsmoderatorer för den illegala webbplatsen som tillhandahöll många typer av hasardspel. De åtalades från början för att direkt eller indirekt organisera eller göra reklam för andra att spela eller gå in på webbsidor för hasardspel online utan tillstånd. Ägaren och operatören av webbplatsen var dock inte närvarande och de tre männen hävdade att de inte direkt visste vem de arbetade för.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.