16 säckar med narkotika hittades misstänkt i övergiven lastbil vid gränsen mellan Thailand och Myanmar i Chiang Rai

Chiang Rai -

Gränspolisens kontroll upptäckte totalt 16 säckar med narkotika i en övergiven lastbil i Mae Sai-distriktet i Chiang Rai-provinsen tidigt på morgonen, den 24 januari.

Ett team från NBNCM OC Army Mobile Delivery anlände till gränsområdet Thailand-Myanmar i Mae Sai-distriktet i morse för inspektion efter att ha blivit varnad om narkotikasmuggling.

Ett misstänkt fordon observerades på platsen. En påse med crystal meth packad i en grön tepåse med namnet "Guanyinwang", meth-piller packade i en påse med namnet "R35 Sports Sedan" och 16 påsar med orange och gröna piller, stämplade med WY-märket, upptäcktes i lastbilen.

Ingen misstänkt förare eller fordonsägare sågs i närheten av platsen, enligt polisen. Alla droger som hittades på platsen beslagtogs för att utöka en utredning för att spåra de möjliga gärningsmännen.

Foto med tillstånd: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.