Flera byggnadsarbetare skadades efter att ha byggt en förbifartsbro kollapsade i Nakhon Ratchasima

Nakhon Ratchasima -

Minst nio arbetare ska ha skadats efter att en förbifartsbro plötsligt kollapsade i Khok Sung-distriktet i Nakhon Ratchasima-provinsen igår, den 9 januari.

Nakhon Ratchasimas räddningsavdelning anlände till byggplatsen för ringvägen mellan korsningen av Highway 205 på Suranarai Road runt 2:00 efter att ha blivit varnad om olyckan, vilket skadade många byggnadsarbetare.

Enorma delar av den 10 meter höga ofullbordade betongbron sågs falla och skada cirka åtta migrantarbetare och en thailändsk medborgare. De räddades säkert från spillrorna innan de fördes till sjukhuset Nakhon Ratchasima. Alla av dem ska enligt uppgift återhämta sig, inga dödsfall rapporterades.

Enligt myndigheterna antogs händelsen vara orsakad av ett parti rostiga byggnadsställningar som inte kunde bära vikten när de hällde våt cement och därför kollapsade.

Avdelning nr 10 på motorvägsavdelningen i Nakhon Ratchasima har beordrat entreprenören att omedelbart demontera skräpet från platsen. Transportministeriet uppmanade också alla förträngningsplatser att strikt följa säkerhetsåtgärder och ge full hjälp och vård för de skadade.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.